четверг, 13 сентября 2012 г.

Створення першого повідомлення

Завдання 4. Створіть перше повідомлення
Поки що, створений блог - пустий, в ньому не має жодного повідомлення.
Після натискання кнопки "Перейти к блогу" (попред.завдання) з’явиться вікно для введення запису до блогу. В першому записі можна написати привітання для користувачів, які зайдуть до даного блогу, чи написати короткий опис про те, яка інформація буде викладатись на блозі.
Крок 1. В рядок «Заголовок» ("Название", якщо інтерфейс на рос.мові) необхідно ввести назву запису - стислий опис змісту запису. Наприклад, «Привітання».
Крок 2. Далі необхідно ввести текст запису. Наприклад, "Даний блог, створений для вчителів інформатики. Тут ви зможете знайти багато цікавої та корисної інформації. Сподіваймось, що вам сподобається!"
Крок 3. За допомогою панелі інструментів відформатуйте введений текст.
RegistraciaBlogspotDovidka6.jpg
Крок 4. Після введення повідомлення необхідно натиснути кнопку «Опублікувати допис» ("Опубликовать сообщение", якщо інтерфейс на рос.мові) для того, щоб розмістити його на сторінках блогу.
Друга кнопка «Зберегти зараз» зберігає повідомлення, але воно не опубліковується. 
Крок 5. Для перегляду повідомлення необхідно перейти за посиланням «Переглянути допис», для того, щоб продивитись його вже на сторінках блогу.
Treningblogrik201120121.JPG
Увага! Зараз ви переглядаєте не весь блог, а лише одне повідомлення. 
Кожне повідомлення в блогах має свою сторінку, на якій відображається саме повідомлення, а пізніше і коментарі до нього. Для того, щоб переглянути весь блог необхідно натиснути на його назву в верхній частині блогу.
Treningblogrik201120122.JPG
Увага!Зараз великої різниці ви не побачите, т.к. у вас лише одне повідомлення, але коли ви наповните свій блог -  
 різниця буде суттєва: на сторінці повідомлення відображається лише поточне повідомлення, на сторінці блогу відображаються
 всі опубліковані повідомлення. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий